Ş. Kusçu

Ş. is 16 years old. She is the Electric Guitarist of Freedom is Mine. Ş. is also known as "Suhle". Ş. is located in Istanbul at ZALIMLAR Suç Üniversitesi.

Ş. likes to go for a walk during off hours and is trying to attend classes in order to get ahead professionally.

Attitude Cool
State Normal
Mood 94
Health 100
Star Quality 55
Cash 53,730,386.70 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 4145
Days Active: 6011 days

Latest Blog Post

İçimden geldi

Yazmak istedim eskisi kadar zaman ayıramıyorum bu oyuna fakat şimdi sınırlı zamanlarda, sevdiklerim neler yapıyor bakmak için giriyorum arada, geçmişte çok mutlu zamanlar geçirdim sayenizde.

Ayhanın bb 1'lik başarısını kutlamak için sabırsızlanıyorum sevgili 100 yıllık eşim bir gün yeniden buluşacağız. O güne dek bazı suç yeteneklerimi geliştirip sana layık bir eş olacağıma söz veriyorum.

Hep müzik vardı ilk ciddi grubum TMOP seni her zaman çok sevdim ve başarını başarım olarak gördüm. Ee hani altın güneşim pardon gümüş? Tebrik ederim en eski dostum Carolinam başarılarınız daim olsun gurur duydum.

Benim tatlı Tarjam ve senin yaratıcı zekan eğlenceli blogların, bloglarına gülmek bana iyi geliyor lütfen daha fazla yaz. Özlüyorum.

Haydenim suç dünyasındaki başarılarını görmek istiyorum hangisi imkansız ki acaba eminim sen onu da çözeceksin burada Şuhledamus konuşuyor.

Hilalim doğum günün gelsede kutlasam (sanırım bir tanesi geçti affet kutlayamadım) seninle ayaküstü sohbet etmeyi özledim.

Ayçam bana attığın dostane mesajları belleğimde saklıyorum gereksiz ne varsa silerim fakat onları silmem asla. İnce düşünceli arkadaşım iyi ki varsın.

Ve Emre 2 nesil karakterlerimizden mesajlaşmamız yok mu klip prova günlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Suça bulaşmışsın tam inceleyemesem de çok başarılı olduğundan eminim.

Hepinizi seviyorum gerçek hayatın bunalımından kurtulmak istediğimde bu oyuna girip sizleri görmek bana iyi geliyor.
Teşekkürler, Öptm cnm.

( ben pek noktalama işaretleri kullanamam özür)

Posted 10/3/2024, 1:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

  • Head
    1881
  • Left arm
    People are strange
  • Left arm
    when you're a stranger.
  • Left arm
    Faces look ugly
  • Left wrist
    when you're alone.
  • Chest
    214604 Promille Ayhcohol.
  • Lower back
    Scaramouche Fandango

Note: Tattoos might be covered by clothing.