L. Grootboom

L. is 19 years old. She is the Master Mind of Kafa-da$-aklı. L. is also known as "Lili". L. was last seen in Johannesburg before heading off on adventure.

L. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia




Ortalamanın üstü fiziksel kondisyonlu, özgürlüne takıntılı, dans etmeyi seven, empat, zeki, neşeli, tutkulu olduğu kadar sinirli ve kıvrak bir insandır. İyi bir İzsürücü, bazı ateşli silahlarda yeteneklidir. Uzun vadeli stratejik planlamalar konusunda pek de başarılı değildir.
9 yaşındayken keşfettiği özel bir yeteneği var. Ağzındaki lolipopunu tutup çekip, sonra boğazına iterek ona zorbalık yapan bir çocuğa keşke nefessiz kalarak ölsen dedikten hemen sonra çocuğun orada ölmesiyle kötü dileklerinin çok hızlı gerçekleştiğini fark etmiştir, bu yeteneğini kontrol edemiyor.
Bu nedenle kendisine kötü niyetli haksız bir eylem yapıldığında kafasından geçecek düşüncelerden daha hızlı şiddet karşılığı veriyor,
O esnada aklından bir dilek geçmeden, o kişiyi korumak için şiddeti seçmesi,
onun sevimli, nazik bir mi yoksa sinirli birisi olduğunun anlaşılamamasa sepeptir.
Güzel her kokan herşeye, ipek ve dantel çamaşırlara zaafı vardır.

Personal Data

L. was born in Bucharest. Her parents are happily married. She is a fanatic sportsfan. She hates politics. She lost Her virginity at the age of 18.

L. entered this world on schedule4/24/2024.

Next Birthday: schedule8/14/2024

Gender: Female

L. is a resident of Istanbul.

L. is a member of the following social clubs: Arı Kovanı, Amazon Kadınlar Kulübü, Yol Gösterenler

L.'s The Great Heist Personal ID is 3586773.